vrijdag 23 november 2012

Kerstfair

Vrijdag 30 november a.s. en zaterdag 1 december hopen wij jullie allemaal te ontmoeten in onze Boelschuur voor de jaarlijkse kerstfair/markt. We toveren de Boelschuur weer om in kerstsferen met alle spullen die we het afgelopen jaar hebben binnengekregen. De fair begint vrijdagmiddag om 16.00 uur en duurt dan tot 22.00 uur. Op zaterdag openen we om 10.00 uur de deuren tot 13.00 uur.


We hopen op een goede opkomst!! De opbrengst is natuurlijk weer voor de kerk.

maandag 19 november 2012

Fair

Afgelopen vrijdag en zaterdag stonden wij met de Boelschuur op de fair in de Koningshof. Vrijdagmorgen om 9 uur kon het feest beginnen. Met de vrachtwagen van Henko konden we al onze spullen in één keer vervoeren. We hebben 2 gezellig dagen gehad met heeeeeel veel bezoekers. We hopen dat we hiermee een beetje reclame konden maken voor de Boelschuur. Onderstaand een paar foto's van ons hoekje op de fair.

Jazeker al deze spullen komen uit de Boelschuur

Neem ook eens een kijkje!

Elke maandag- en vrijdagavond van 8 tot 10!

De koffie staat klaar!


Het volgende op onze agenda is de Kerstmarkt op vrijdag 30 november en zaterdag 1 december. We hopen  dan natuurlijk ook weer op twee gezellige dagen. Wij hopen dat velen even een kijkje zullen nemen.


maandag 12 november 2012

Country home& living fair

Vrijdag en zaterdag a.s. (16 en 17 november) staan wij met de Boelschuur op de Country home& living fair in de Koningshof. Meer dan 55 standhouders nemen de bezoekers mee in landelijke winterse sferen. Er is voor elk wat wils, echt een aanrader! De fair begint vrijdagmiddag om 14.00 uur en duurt dan tot 21.00 uur. Op zaterdag bent u welkom vanaf 10.00 uur tot 17.00 uur. Tot ziens op de fair!